ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το ιδανικότερο παπούτσι για το γραφείο (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: Το ιδανικότερο παπούτσι για το γραφείο (και όχι μόνο)
Instagram/chloelecareux
Το απόλυτο παπούτσι της φετινής σεζόν

Στο γραφείο πηγαίνεις κάθε μέρα και περνάς εκεί μέσα το λιγότερο οκτώ ώρες από τις εικοσιτέσσερις. Είναι λογικό και επόμενο να θέλεις να είσαι ντυμένη πρακτικά, αλλά και στιλάτα, ενώ πολλές φορές αισθάνεσαι την ανάγκη να «κουμπώσεις» και ένα κομψά στα προηγούμενα επίθετα. Το νούμερο 1 παπούτσι που θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτό που θέλεις, δεν είναι άλλο από το θηλυκό slingback.

Σίγουρα ένα ζευγάρι sneakers είναι άνετο και στιλάτο, αλλά δεν είναι κομψό. Το slingback, ειδικά αυτό με kitten heels, είναι το μόνο παπούτσι που δημιουργούν μια πιο σικάτη σιλουέτα, μια πιο θηλυκή εικόνα παραμένοντας άνετα και πρακτικά. Δώσε μια ευκαιρία σε αυτό το κομψό παπούτσι και δες το look σου να μεταμορφώνεται στη στιγμή. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο άνετα και σικάτα slingbacks και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Steve Madden - Από απομίμηση λουστρίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Carrano - Από 100% δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Michael Kors - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. ANGEL ALARCON - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Love Moschino - Με διακοσμητικό φιόγκο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.