ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι δερμάτινες φούστες που θα φορέσεις αυτή τη σεζόν - 5 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Οκτωβρίου 2024

Shopping Alert: Οι δερμάτινες φούστες που θα φορέσεις αυτή τη σεζόν - 5 cool κομμάτια
Instagram/sobalera
Γιατί οι δερμάτινες φούστες είναι ακόμα εδώ

Το δέρμα εμφανίστηκε σε πάρα πολλές συλλογές της σεζόν fw2024 και ειδικά στη μορφή δερμάτινης φούστας. Τα χρώματα πολλά και ακόμα περισσότερα τα στιλ που διακρίναμε πάνω στις πασαρέλες. Σιγά σιγά όμως όλα αυτά τα κομμάτια αρχίζουν και ξεφυτρώνουν στις βιτρίνες των καταστημάτων, οπότε και στις ντουλάπες μας. Οι δερμάτινες φούστες της σεζόν λοιπόν είναι ξεκάθαρα έτοιμες να έρθουν σπίτι μαζί σου!

Είτε pencil, είτε ίσια, είτε σε γραμμή Α, είτε mini οι δερμάτινες φούστες είναι τα κατάλληλα κομμάτια για να μεταμορφώσουν τη φθινοπωρινή σου ντουλάπα σε μια cool και φρέσκια γκαρνταρόμπα. Το δέρμα δίνει μια γραμμικότητα και στιβαρότητα στο look. Μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά κομμάτια, όπως πουκάμισα, γιλέκα, πλεκτά ή και κορμάκια, ενώ δημιουργεί μια αισθησιακή αύρα στο σύνολο. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις μια ή και παραπάνω δερμάτινες φούστες αυτή τη σεζόν, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε ό,τι σου αρέσει με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Οι δερμάτινες φούστες που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν:

1. Answear Lab - Από 100% φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. AllSaints - Από 100% φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Simona Corsellini - Από 100% απομίμηση δέρματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Guess - Από απομίμηση δέρματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Karl Lagerfeld - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.