ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 στιλάτα φορέματα για φθινοπωρινό γάμο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Οκτωβρίου 2024

Shopping Alert: 5 στιλάτα φορέματα για φθινοπωρινό γάμο
Instagram/oliviatps
Τα φορέματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε έναν φθινοπωρινό γάμο

Μετά τους καλοκαιρινούς γάμους σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει και οι φθινοπωρινοί γάμοι. Οι περισσότεροι καλεσμένοι είναι ήδη αρκετά μαυρισμένοι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και την παράταση της ζέστης μέσα στο φθινόπωρο, όπως επίσης είναι και ανανεωμένοι από τις ώρες ξεκούρασης στην παραλία και τα χαλαρά Σαββατοκύριακα. Τα ρούχα λοιπόν οπότε που επιλέγουν -συνήθως- αναδεικνύουν αυτή τους την εικόνα τους - τη μετά τις διακοπές. Βέβαια είναι φθινόπωρο και την έχει την ψυχρούλα του το βράδυ, οπότε πολλά από τα καλοκαιρινά ρούχα δεν μπορούν να φορεθούν χωρίς κάτι «από πάνω», π.χ. τα αμάνικα φορέματα. Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου blazer, jacket, ζακέτα ή ακόμα και εσάρπα.

Είσαι λοιπόν καλεσμένη σε έναν φθινοπωρινό γάμο και θέλεις να φορέσεις φόρεμα, αλλά δεν θέλεις να φορέσεις κάποιο από αυτά που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Μην ανησυχείς! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο στιλάτα φορέματα της σεζόν για να φορέσεις στο λαμπερό αυτό event και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αποκτήσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Bardot - Με μεταλλικές μπανέλες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Self Portrait - Με κοντή φόδρα στη φούστα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. ZADIG&VOLTAIRE - Από 100% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Rotate - Από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Gestuz - Με halter λαιμόκοψη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.