ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Φόρεσε μαύρο φόρεμα σε γάμο - 7 stylish επιλογές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Οκτωβρίου 2024

Shopping Alert: Φόρεσε μαύρο φόρεμα σε γάμο - 7 stylish επιλογές
Instagram/chloecleroux
Είσαι καλεσμένη σε γάμο και θέλεις να βάλεις μαύρο φόρεμα; Βάλε

Μια ερώτηση μας τριβελίζει το μυαλό όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο και ειδικά όταν αυτός ο γάμος είναι από τα μέσα φθινοπώρου και μετά. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά το «Μπορώ να φορέσω μαύρο στον γάμο»; Η απάντηση είναι απλή και πάντα ήταν, απλά εμείς επιλέγουμε να ταλαιπωρούμαστε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να ρωτήσεις τη νύφη και αν δεν σου δώσει το ok, τότε φόρεσε το μαύρο look που θέλεις. Αν δεν καταφέρεις να μάθεις τι θέλει η νύφη, τότε και πάλι μπορείς να φορέσεις ένα μαύρο φόρεμα, μιας και το μόνο χρώμα που απαγορεύεται να φορέσεις σε γάμο -δια ροπάλου- είναι το λευκό.

Πολλοί κανόνες καταργούνται και πολλά στερεότυπα που υπήρχαν παλιότερα θεωρούνται πλέον παρωχημένα. Φόρεσε το μαύρο σου look στον γάμο και πέρνα καλά! Καλύτερα βέβαια να το στιλιζάρεις με μερικά κομψά αξεσουάρ, παρά να πας για ένα κλασικό minimal look εκτός και αν το φόρεμά σου είναι από μόνο του μαξιμαλιστικό. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 7 stylish μαύρα φορέματα που θέλεις να τα φορέσεις στον επόμενο γάμο που θα είσαι καλεσμένη και στα παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Τα μαύρα φορέματα που θέλεις να φορέσεις στο επόμενο γάμο που θα είσαι καλεσμένη:

1. Bardot - Με ενίσχυση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Simkhai - Με όγκο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. HUGO - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Marciano Guess - Με ντραπαρίσματα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Sister Jane - Από τούλι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Patrizia Pepe - Με διαφάνεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

7. Toi & Moi - Με λαιμόκοψη halter - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.