STAR STYLE

Νίκος Κούλης: Ο Έλληνας σχεδιαστής που ξεχώρισε η Scarlett Johansson στα Emmys 2018


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2018

20180917_zaa_p124_065.jpg

Τα φετινά Emmy Awards πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα το βράδυ στο Los Angeles και το κόκκινο χαλί ήταν από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει. Haute couture τουαλέτες, προσεγμένες λεπτομέρειες και λαμπερά looks δημιούργησαν τις λίστες με τις πιο καλοντυμένες στο red carpet για την έναρξη του award season.

Μία από τις ηθοποιούς που κάταφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω τους ήταν η Scarlett Johansson, η οποία διάλεξε μία custom made δημιουργία του οίκου Balmain σε λευκό χρώμα. Το look της Johansson είχε μία αίσθηση παλιού Hollywood την οποία συμπλήρωναν υπέροχα τα κοσμήματα που διάλεξε για να το συνδυάσει. Τα διαμαντένια σκουλαρίκια, όπως και το διαμαντένιο δαχτυλίδι που φόρεσε η ηθοποιός ανήκουν στον σχεδιαστή Νίκο Κούλη, από τις collections Universe Line και Oui αντίστοιχα.

Τα Nikos Koulis Jewels έχουν κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση, αφού χαρακτηρίζονται από ποιότητα και απόλυτη φινέτσα. Τα έχουν φορέσει διάσημες γυναίκες από τη Rihanna μέχρι τη βασίλισσα Rania της Ιορδανίας, ενώ βρίσκονται σε διάφορες γωνιές του κόσμου - από τη Νέα Υόρκη, μέχρι το Παρίσι και τη Μόσχα.

Στα φετινά Emmy Awards, ακόμα ένας Έλληνας σχεδιαστής κέρδισε τις εντυπώσεις με τη δημιουργία του για την ηθοποιό Orange is the New Black, Natasha Lyonne. Η Lyonne διάλεξε ένα φόρεμα του Vassili Zoulia για την εμφάνισή της στα βραβεία, το οποίο αποτελούταν από κομψή, κόκκινη δαντέλα.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις των Emmy Awards 2018