STAR STYLE

Αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

21 Οκτωβρίου 2018

20181016_zaa_ap2_112.jpg

O δούκας και η δούκισσα του Sussex βρίσκονται ήδη έξι μέρες στο royal tour τους στην Αυστραλία, αλλά η Meghan δεν θα παρευρεθεί σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις του ζευγαριού λόγω εγκυμοσύνης.

Σήμερα το πρωί, ο πρίγκιπας Harry παρευρέθηκε σε ένα ποδηλατικό event στο Σύδνεϋ, χωρίς τη Meghan, η οποία ξεκουραζόταν μετά την τελετή έναρξης των Invictus Games 2018. Το χθεσινοβραδινή τελετή ξεκίνησε δύο ώρες αργότερα απ' ότι έπρεπε λόγω μίας καταιγίδας και ο πρίγκιπας Harry ενημέρωσε σήμερα του διαγωνιζόμενους πως η Meghan "ξεκουράζεται στο σπίτι", σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Αργότερα, η Markle εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Harry για μία δεξίωση στο The Pavilion Restaurant από τον Αυστραλό πρωθυπουργό, Scott Morrison.

Η Meghan φόρεσε ένα λευκό σακάκι με ρίγες L'Agence, το οποίο συνδύασε με στενό τζιν και γόβες Tabitha Simmons. Συμπλήρωσε το look με μία τσάντα Oroton, την οποία είχε φωτογραφηθεί να φοράει ξανά σε ένα event του Commonwealth τον Απρίλιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle (@duke_duchessofsussex) on

Το ζευγάρι θα ταξιδέψει αύριο στο Fraser Island, αλλά η δούκισσα του Sussex δεν θα παρευρεθεί σε αρκετές βασιλικές υποχρεώσεις. Το παλάτι του Kensington έκανε μία επίσημη ανακοίνωση που γράφει: "Ο δούκας και η δούκισσα αποφάσισαν να μειώσουν τις υποχρεώσεις της δούκισσας για τις επόμενες μέρες και το άλλο μισό tour".

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal