STAR STYLE

H Anne Hathaway φόρεσε τη φούστα που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη γκαρνταρόμπα της


Αφροδίτη Σακκά

26 Ιανουαρίου 2019

20181203_zaf_ny1_119.jpg

Αν πιστεύετε πως η φούστα είναι το τελευταίο ρούχο που θα διαλέγατε αυτή τη περίοδο, το πιο πρόσφατο look της Anne Hathaway θα σας αλλάξει γνώμη. Η ηθοποιός διάλεξε ένα τολμηρό outfit δεδομένης της εποχής, αν και ένα απ' τα κομμάτια που φόρεσε φαίνεται πως κατάφερε να την προστατέψει απ' τις χαμηλές θερμοκρασίες. Η δερμάτινη φούστα της ηθοποιού είναι ενδεχομένως η μοναδική φούστα που αξίζει να φορεθεί ως εναλλακτική του παντελονιού μας τον χειμώνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Pakistan (@hellopakistan) on

Η Hathaway φόρεσε ένα μακρύ, πράσινο glossy παλτό πάνω από ένα λευκό ζιβάγκο, το οποίο φόρεσε μέσα από μία καφέ-σοκολατί patent φούστα. Η συγκεκριμένη φούστα ανήκει στο brand Sally LaPointe και περιλαμβάνει ένα μακρύ κόψιμο στο μπροστινό μέρος, που βοηθάει στην κίνηση. Η ηθοποιός συνδύασε το look με ένα ζευγάρι λεοπάρ γόβες και oversized γυαλιά Karen Walker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anne hathaway (@anniehathawaystan) on

Αν αξίζει κάτι μία θέση στη ντουλάπα μας, αυτό είναι μία δερμάτινη midi φούστα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και από το γραφείο, μέχρι τη βραδινή έξοδο. Με λίγα λόγια, έχει τη δυνατότητα να γίνει το νέο αγαπημένο μας fashion staple για τον χειμώνα του 2019.

 

Δείτε ακόμη: Αντιγράψτε το casual στιλ της Anne Hathaway