STAR STYLE

Πώς να φορέσετε total black όπως η Kate Moss


Αφροδίτη Σακκά

29 Ιανουαρίου 2019

20170926_zaa_n230_291.jpg

Κάποτε, πριν την εποχή του Instagram, οι fashion lovers φορούσαν σχεδόν αποκλειστικά μαύρα - τίποτα δεν ήταν πιο stylish από ένα designer, total black outfit. Με τα δεδομένα της εποχής, ωστόσο, είναι εύκολο να νιώσουμε πως ένα μονόχρωμο μαύρο look μπορεί να μη μοιάζει και τόσο συναρπαστικό. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι το μοναδικό look που δε θα "πεθάνει" ποτέ. Απόδειξη; Η Kate Moss, η οποία έχει κάνει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις τελευταία, που αποτελούνται σχεδόν αποκλειστικά από μαύρα κομμάτια.

Η Moss συνδυάζει πολυτελή υφάσματα (για παράδειγμα, βελούδο αντί για τζιν) και fashionable prints (όπως leopard), με κομψά χρυσά κοσμήματα, δημιουργώντας looks που είναι διαχρονικά και προσεγμένα. Μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις αποτελεί ένα ιδανικό look που μπορεί να φορεθεί απ' το πρωί ως το βράδυ, απ' το γραφείο μέχρι τη βόλτα για ποτό, σε κάθε πιθανή περίσταστη. Το μοντέλο συνδύασε ένα μαύρο, vintage jacket με ζώνη για έμφαση στη μέση,με top με leopard print, μαύρο κολάν και μαύρα, μυτερά μποτάκια, ενώ συμπλήρωσε το look με μία μικρή τσάντα Chanel, στην ίδια απόχρωση.

Το κλειδί στο συγκεκριμένο look είναι ο σωστός συνδυασμός για κολακευτική σιλουέτα, δηλαδή, ελαφρώς oversized jacket με κολάν και έμφαση στη μέση, με ένα touch από τα trends της εποχής και διαχρονικό elegance από τη chic τσάντα. Απλό, εύκολο, super stylish.

Δείτε ακόμη: 5 tips για εσάς που λατρεύετε το total black