STAR STYLE

Πώς φοράμε φούστα τον χειμώνα, σύμφωνα με την Kate Middleton


Αφροδίτη Σακκά

17 Φεβρουαρίου 2019

20181030_zaa_m160_064.jpg

H Kate Middleton και το tweed πάνε μαζί, όπως πάνε το τζιν με τα μποτάκια. Και η δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα skirt suit που θα γίνει το νέο αγαπημένο σας χειμερινό look.

Την εβδομάδα που πέρασε, η Kate εμφανίστηκε με ένα σετ από μαύρο σακάκι με ένα touch από μπλε, που περιλάμβανε αστραφτερά κουμπιά με πέτρες (έμοιαζαν αρκετά με το δαχτυλίδι αρραβώνων της) και διακριτικό "ξέφτισμα" στο στρίφωμα.

Η φούστα της σε στιλ A-line έφτανε μέχρι πάνω απ' το γόνατο, ενώ η δούκισσα τη συνδύασε με χοντρό μαύρο καλσόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λέγεται πως το look είναι custom Alexander McQueen, όπως και το φόρεμα που φόρεσε στα BAFTAs την περασμένη Κυριακή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Royals (@royals.british) on

Το tweed skirt suit είναι έξυπνο και stylish, ενώ δείχνει σύγχρονο και επαγγελματικό την ίδια στιγμή. Το χοντρό του ύφασμα είναι ιδανικό για να κρατήσει αυτή που το φοράει ζεστή τους χειμερινούς μήνες - το tweed είναι ενδεχομένως ο μοναδικός τρόπος να φορέσει κάποιος φούστα τον χειμώνα και η Kate Middleton το έφερε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Οι απλές γόβες της ανήκουν στο brand Tom's, ενώ η μαύρη suede τσάντα της ανήκει στον οίκο Mulberry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Mockford (@gettyneil) on

Μπορείτε να αναδημιουργήσετε το look της δούκισσας με μία tweed φούστα σε σκούρα απόχρωση, ένα λεπτό ζιβάγκο και τα αγαπημένα σας μαύρα μποτάκια, για casual looks.

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ