STAR STYLE

Φοράμε skinny jeans όπως η Anne Hathaway


Αφροδίτη Σακκά

4 Απριλίου 2019

20181203_zaf_ny1_119.jpg

H Αnne Hathaway είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες εκεί έξω - και το αποδεικνύει όχι μόνο με τις red carpet εμφανίσεις της, αλλά και με τα street style looks της. Απόδειξη, το πιο πιο πρόσφατο look της στο αεροδρόμιο, που αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό για αυτή τη στιλιστικά μεταβατική εποχή.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο LAX του Los Angeles, φορώντας ένα απλό, αλλά εξαιρετικά ευέλικτο και διαχρονικό look, ιδανικό για την ανοιξιάτικη περίοδο. Η Hathaway συνδύασε τα skinny jeans της με ένα απλό, λευκό T-shirt, μαύρα loafers και ένα λεπτό, μαύρο tailored παλτό. Συμπλήρωσε το look με μία μαύρη, δερμάτινη mini bag και ένα ζευγάρι μαύρα, oversized γυαλιά ηλίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathawayfacts) on

Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό για οποιαδήποτε περίσταση - από το γραφείο, μέχρι τη βόλτα - ενώ ταιριάζει εξαιρετικά στον ανοιξιάτικο καιρό, που η θερμοκρασία αλλάζει συνεχώς. Το κλειδί της υπόθεσης στο outfit της Hathaway είναι τα παπούτσια σε αυτή την περίπτωση: Ένα ζευγάρι κομψά loafers μπορούν να κάνουν και το πιο απλό look να δείχνει άμεσα πιο πολυτελές και προσεγμένο.

 

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το τζιν σας και να μη δείχνει βαρετό