STAR STYLE

Πώς να φορέσετε tweed σακάκι όπως η Cara Delevingne


Αφροδίτη Σακκά

3 Μαΐου 2019

20190429_zaa_p133_556.jpg

Τη Δευτέρα το βράδυ, πολλές από τις πιο κομψές celebrities εμφανίστηκεν στο ετήσιο Tribeca Film Festival Artists Dinner, το οποίο διοργάνωσε ο οίκος Chanel. Στο event παρευρέθηκαν μερικές από τις πιο γνωστές fashion muses, όπως Chloe Sevigny, Zoey Deutch και Cara Delevingne, οι οποίες φορούσαν όλες σχέδια του οίκου. Εκτός από τα εντυπωσιακά looks, οι εμφανίσεις τους είχαν να μας διδάξουν πολλά: Όπως το πώς να φοράμε tweek σακάκι το 2019.

Η Deutch είχε μία πιο παραδοσιακή προσέγγιση στο styling, συνδυάζοντάς το με τη φούστα του, ένα top και μία τσάντα. Ωστόσο, η Delevingne δημιούργησε ένα mix το οποίο ήταν fashionable και σοφιστικέ - κάτι που έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της. Το μοντέλο διαλέξε ένα μαύρο tweed blazer, το οποίο συνδύασε με ένα δερμάτινο παντελόνι, χρυσά κολιέ σε layers και μυτερά μποτάκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASHLEY|Chloe&Kate ?️‍? (@_cashleyfan_) on

Τα tweed σακάκια έχουν μία ιδιαίτερα σοφιστικέ και πολυτελή αίσθηση, αλλά πολύ συχνά μπορεί να δείξουν παλαιικά. Η Delevingne, βέβαια, βρήκε τον τρόπο να φορέσει το συγκεκριμένο κομμάτι χωρίς να δείχνει εξαιρετικά συντηρητική. Το κλειδί είναι να το συνδυάσουμε με κάτι δερμάτινο - είτε φούστα, είτε παντελόνι.

 

Δείτε ακόμη: 9 τρόποι να συνδυάσετε ένα απλό blazer