ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα κομψά λευκά σύνολα


11 Απριλίου 2014

Είμαστε στην καρδιά της Άνοιξης, τα μαύρα και γενικότερα τα σκούρα ρούχα σας έχουν δώσει την θέση τους σε παστέλ, έντονες αποχρώσεις και φυσικά στα λευκά ρούχα. Οι αποχρώσεις όμως είναι πολλές ξεκινάνε από το off white και καταλήγουν στο γλυκό ζαχαρί. Ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας, των μαλλιών σας πρέπει να επιλέξετε ποια σας ταιριάζει.

Προτείνουμε πάντα να επιλέγετε σπασμένες αποχρώσεις του λευκού γιατί δεν αποκαλύπτουν την παραμικρή ατέλεια της σιλουέτας σας, είναι πιο γλυκές και όχι τόσο αυστηρές, μπορείτε να τις συνδυάσετε με περισσότερες αποχρώσεις, σε σχέση με το κλασσικό λευκό. Στις Πασχαλινές σας διακοπές ένα λευκό φόρεμα, μία λευκή πουκαμίσα, ένα λευκό παντελόνι ή φούστα είναι απαραίτητα να υπάρχουν στην βαλίτσα σας. Για να υιοθετήσετε το ανάλογο κομψό και αριστοκρατικό στιλ που απαιτείται πρέπει να επιλέξετε ένα από τα παραπάνω outfits και να το συνδυάσετε με μαύρα ή πολύχρωμα αξεσουάρ.

[gallery-326539]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.