ΣΤΙΛ STREET STYLE

3 λόγοι που αγαπάμε τα twin sets


12 Ιουνίου 2016

0-1.jpg

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να τα χαρακτηρίζαμε ως total looks, τα συγκεκριμένα σύνολα όμως εντάσσονται σε μια υποκατηγορία αυτού του στιλ, τα twin sets. Σύνολα δηλαδή που αποτελούνται πάντα από δύο κομμάτια, σε ίδιο μοτίβο, χρώμα ή στιλ, δημιουργώντας το εφέ μιας total εμφάνισης. Γιατί να τα δοκιμάσετε;

  • Συνήθως πωλούνται σε σετ, επομένως είναι η πιο εύκολη λύση για όταν ψάχνετε τί να φορέσετε αλλά δεν έχετε χρόνο για κάνετε συνδυασμούς. Από την άλλη, ακόμη κι αν επιλέξετε δύο κομμάτια της ντουλάπας σας με παρόμοιο μοτίβο ή χρώμα, μπορούν κάλλιστα να φορεθούν μαζί δίνοντας το ίδιο αποτέλεσμα.
  • Μπορούν να δείξουν από εντελώς casual μέχρι ιδιαίτερα θηλυκά, ανάλογα με τι θα επιλέξετε για το κάτω μέρος. Ένα παντελόνι ή μια φόρμα μαζί με ένα top σε ίδιο στιλ θα δώσουν athletic chic χαρακτήρα στο look σας, ενώ ένα cropped top με την αντίστοιχη φούστα δημιουργεί θηλυκά και ταυτόχρονα updated σύνολα.
  • Κολακεύουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα, αφού ναι μεν μοιάζουν με total looks, το ότι πρόκειται όμως για δύο κομμάτια δημιουργεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα και, στην περίπτωση που επιλέξετε cropped top από πάνω, αποκαλύπτουν το sexy σημείο της μέσης δίνοντας ακόμα πιο θηλυκό στιλ στην εμφάνισή σας.

[gallery-632865]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.