ΣΤΙΛ STREET STYLE

Weekend style: 5 fashion tips κατευθείαν από το Μιλάνο


MMEINTANI

24 Σεπτεμβρίου 2016

PORT-2.jpg

Μια ανάσα πριν την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, η οποία θα ολοκληρώσει και τα φετινά shows για την Άνοιξη του 2017, οι εικόνες από τους δρόμους του Μιλάνου μας γοητεύουν με την υπέροχη μαξιμαλιστική τους διάθεση. Με αφορμή το weekend που ξεκινά, δείτε παρακάτω ποια 5 tips μπορούμε να κρατήσουμε από τα stylish κορίτσια της MFW και δοκιμάστε τα σήμερα κιόλας!

  1. Τα backpacks παραμένουν ό,τι πιο βολικό για τη φθινοπωρινή σεζόν και μπορούν να ταιριάξουν τόσο με casual σύνολα όσο και με πιο επίσημα.
  2. Το πιο ωραίο φθινοπωρινό layering γίνεται με πανωφόρια. Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε ένα αθλητικό μπουφάν πάνω από ένα denim jacket;
  3. Αρκεί μια λεπτομέρεια για να κάνει τη διαφορά. Από ένα statement κολιέ που στολίζει το πουλόβερ μας, μέχρι ένα απλό top με oversized μανίκια.
  4. Δεν είναι απαγορευτικό να "μπλέκουμε" μοτίβα και prints μεταξύ τους, καθώς αν γίνει σωστά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μοναδικό και πολύ updated.
  5. Τα παπούτσια αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι μπορούν να αλλάξουν ένα σύνολο με τον πιο απλό τρόπο. Over the knee μπότες σε έντονες αποχρώσεις, κομψά και άνετα block heels αλλά και ωραία διακοσμημένα slippers ήταν μερικά από αυτά που μας τράβηξαν την προσοχή στους δρόμους του Μιλάνου.

[gallery-697423]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.