Το πιο αθλητικό κομμάτι φοριέται με πολλούς τρόπους

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017
image.jpg

Τουλάχιστον προσωπικά έτσι τα έβλεπα, αφού οι μόνες φορές που έχει τύχει να τα επιλέξω είναι είτε για το γυμναστήριο είτε σε μέρες που δεν στεκόμαστε από το κρύο και μοιάζουν πραγματικά η μόνη λύση.

Μέχρι πρότινος αυτή ήταν η γνώμη μου για τα hoodies και δεν σας κρύβω ότι ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, ακόμα και σε περιστάσεις που δεν έχουν να κάνουν με γυμναστική. Επειδή όμως φέτος έχω βαλθεί να καταρρίψω όλα τα στερεότυπα που έχω στο μυαλό μου περί στιλ, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δω πώς μπορούν να συμπληρώσουν με super chic τρόπο κάθε ντύσιμό μου. Και το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς.

Από το να τα συνδυάσετε με ένα πιο επίσημο παντελόνι και να τα φορέσετε ακόμη και στο γραφείο μέχρι να το βάλετε μέσα από το αγαπημένο σας bomber jacket ή ακόμα και μέσα από ένα μαύρο blazer, υπάρχουν τόσοι τρόποι για να κάνετε το φούτερ με κουκούλα να δείχνει κομψό και κολακευτικό. Αφήστε που τώρα με το κρύο, επιβάλλεται να το περιλαμβάνουμε στα outfits μας.