Τα do’s & dont’s όταν φοράμε λευκά τον χειμώνα

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017
det5.jpg

Μετά τα total black δηλαδή, που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, τα κατάλευκα σύνολα είναι το κλειδί για να αναβαθμίσουμε το στιλιστικό μας παιχνίδι και να δώσουμε έναν πιο κομψό αέρα σε κάθε μας εμφάνιση.

Τα 5 μυστικά για τα πιο αριστοκρατικά black outfits

Μερικά tips για να θυμάστε:

Do: Συνδυάστε λευκές και κρεμ αποχρώσεις ώστε το αποτέλεσμα να έχει ενδιαφέρον και να μη σας φαίνεται κάτασπρο και βαρετό.

Don’t: Αποφύγετε να φορέσετε λευκά παπούτσια μαζί με ένα total white σύνολο. Καλύτερα επιλέξτε μια έντονη απόχρωση ή ένα ζευγάρι σε metallic τόνο, για να «σπάει» η μονοχρωμία.

Do: Ποντάρετε σε πιο loose και αέρινες γραμμές και αποφύγετε τα πολύ στενά και κολλητά ρούχα. Το λευκό τονίζει τα πάντα, να το θυμάστε.

Don’t: Μην  κολλάτε με μια συγκεκριμένη υφή. Ένα λευκό σύνολο είναι ωραία να έχει διαφορετικά layers. Συνδυάστε βελούδο με σατέν, πλεκτά με δαντέλα, denim με (faux) γούνα… Οι επιλογές άπειρες.  

Do: Χρησιμοποιήστε το λευκό σαν καμβά για να προσθέσετε αξεσουάρ που θα κάνουν την εμφάνισή σας πιο ενδιαφέρουσα. Ένα χρωματιστό φουλάρι, ένα καπέλο, μια ωραία ζώνη, υπάρχουν πολλά items για να πειραματιστείτε. Μόνο μην το παρακάνετε.

Στη photo gallery που ακολουθεί θα βρείτε και μερικά κομμάτια που μπορείτε να προσθέσετε στη shopping list σας για να βάλετε σε εφαρμογή όλα τα παραπάνω.