Τα 5 fashion trends που θα βλέπουμε συνέχεια φέτος

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017
abaca-537686-049.jpg

Γνώμη μου είναι δηλαδή πάντα να φοράτε εκείνα που θεωρείτε ότι σας ταιριάζουν καλύτερα και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, τηρώντας τις απαραίτητες ισορροπίες στις εμφανίσεις σας. Το να γνωρίζουμε όμως και τι «προβλέπει» η βιομηχανία της μόδας ως προς το τι θα είναι in και τι θα είναι out, δεν βλάπτει κιόλας, σωστά;

Ναι στα ευφάνταστα sneakers. Τα αθλητικά παπούτσια του 2017 μόνο απλά δεν τα λέει κανείς. Σε έντονες αποχρώσεις, από λαμπερά υλικά ή διακοσμημένα με εκκεντρικές λεπτομέρειες, έχουμε ήδη πάρει μια γεύση ως προς το πόσο extravagant μοιάζουν φέτος.

Όχι στα λευκά sneakers. Πλέον ο κόσμος της μόδας θεωρεί πως τα λευκά αθλητικά παπούτσια έχουν φορεθεί τόσο που μάλλον μοιάζουν σαν ρουτίνα παρά σαν κάτι statement (και γιατί να είναι statement, εδώ που τα λέμε;). Άποψή μου βέβαια είναι πως δεν πρόκειται να σταματήσουμε να τα βλέπουμε ή να τα φοράμε, ό,τι κι αν προστάζουν οι τάσεις.

Ναι στο ροζ χρώμα. Αν μετρήσετε πόσες φορές έχουμε μιλήσει για αυτή την απόχρωση τους τελευταίους μήνες, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι μία από τις huge τάσεις που μας απασχολούν και πρόκειται να μας απασχολήσουν για καιρό ακόμα. Το street style το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.

Ναι στα logos. Το trend που θυμίζει δεκαετίες του 1990 και 2000 και κάποια στιγμή θεωρήθηκε έως και κιτς, επέστρεψε. Το αν θα το υιοθετήσουμε είναι άλλη ιστορία, αλλά επέστρεψε.

Όχι στους κορσέδες. Το είδαμε κι αυτό πολύ τους τελευταίους μήνες, να φοράνε κορσέδες ή ζώνες που θα μπορούσαν να θυμίζουν κορσέδες, πάνω από πουκάμισα, μπλούζες και φορέματα. Αλλά οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι μια μόδα που θα περάσει σύντομα και βασικά, το ελπίζουμε.

Ναι στο athleisure. Ακόμα μια λατρεμένη τάση που όλο επανέρχεται, από τη στιγμή που ο όρος έκανε την εμφάνισή του. Casual κομμάτια συνδυασμένα με λίγο πιο «επίσημα» μας χαρίζουν ένα αποτέλεσμα που ισορροπεί ανάμεσα στο sporty και το chic και μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε μια μεγάλη γκάμα περιστάσεων.

Ναι στις ρίγες. Οριζόντιες, κάθετες, στο κλασικό λευκό και μαύρο αλλά και σε χρωματιστές εκδοχές, οι ρίγες δημιουργούν και φέτος δυνατό statement και είναι ίσως το πιο πρακτικό μοτίβο που προτείνουν οι σχεδιαστές αλλά και όλα τα ενημερωμένα κορίτσια του street style.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα