ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα μυστικά για να ντυθούμε σαν τα κορίτσια στο Λονδίνο


MMEINTANI

22 Φεβρουαρίου 2017

london11808.jpg

Μετά το relaxed urban ντύσιμο που είδαμε στη Νέα Υόρκη, σειρά έχει τώρα το Λονδίνο, το οποίο είναι γνωστό για την πιο hip διάθεση που το χαρακτηρίζει. Τι προσέχουμε λοιπόν πίσω από τα looks των Λονδρέζων fashionistas

Δεν φοβούνται να κάνουν fun συνδυασμούς

Από το να φορέσουν μία τούλινη φούστα πάνω από το αγαπημένο τους τζιν μέχρι να συνδυάσουν ένα ζευγάρι statement παπούτσια με ένα πολύ απλό παντελόνι, δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να δώσουν το προσωπικό τους στίγμα.

Δεν απαρνούνται σε καμία περίπτωση το mix&match

Η λεπτομέρεια εδώ δεν έχει να κάνει με το τι στιλ κομμάτια συνδυάζουν όσο με το πώς καταφέρνουν να κάνουν ένα look να δείχνει κομψότατο, χωρίς να αποτελείται αποκλειστικά από designer pieces. Θα φορέσουν δηλαδή το τζιν με το T-shirt αλλά θα προσθέσουν και μια πιο ιδιαίτερη τσάντα ή ένα statement παλτό που μπορεί να έχουν πληρώσει παραπάνω αλλά με αυτόν τον τρόπο κάνουν απόσβεση.

Υπολογίζουν το ίδιο την πρακτικότητα και το στιλ

Ένα τυπικό κορίτσι στο Λονδίνο πιθανότατα τρέχει όλη μέρα από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη ενώ όλες ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάνε το μετρό και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγουν μεν stylish κομμάτια αλλά φροντίζουν να μη… δεινοπαθούν φορώντας τα. Κάτι που μπορούμε κάλλιστα να αντιγράψουμε και εμείς αφού η καθημερινότητά μας δεν διαφέρει και πολύ από αυτό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.