ΣΤΙΛ STREET STYLE

Κι όμως αυτά είναι τα πιο κατάλληλα παπούτσια για βροχή


MMEINTANI

9 Μαρτίου 2017

street-fashion-waw1718-257.jpg

Με τον καιρό χθες και σήμερα να μας κάνει εκπλήξεις όπως αυτές τις μικρές καταιγίδες που ξεκινούν εντελώς απροειδοποίητα, ίσα ίσα για να μας δυσκολέψουν λίγο μέχρι να βγει ήλιος και πάλι, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες σε όλα τα επίπεδα. Και εκτός από το αυτονόητο που είναι να κουβαλάμε μια ομπρέλα μαζί μας για παν ενδεχόμενο, θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για τα παπούτσια.

Οι γαλότσες είναι φυσικά το πρώτο που έρχεται στο μυαλό, σίγουρα όμως ο καιρός δεν μας προδιαθέτει να τις φορέσουμε ξανά. Από την άλλη, τα αγαπημένα μας sneakers είναι φυσικά η καλύτερη λύση για την καθημερινότητα, στη βροχή όμως τα βρίσκουν κάπως σκούρα (διότι και λερώνονται και γλιστράνε). Η λύση κατά τη γνώμη μου είναι τα παπούτσια με μεσαίο τακούνι (και όμως) αφού ούτε γλιστράνε όσο τα φλατ, ούτε αφήνουν το παντελόνι ή το φόρεμά μας να γίνει χάλια από τα νερά που πατάμε.

Επιλέξτε ένα ζευγάρι με κάπως σταθερό τακούνι (block heels η καλύτερη λύση) και θα έχετε κομψότητα για όλη την ημέρα αλλά και πρακτικότητα για τις ξαφνικές μπόρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.