ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ο τρόπος για να δείχνουμε πιο ψηλές με cropped παντελόνια


MMEINTANI

4 Μαΐου 2017

cropped-jeans-nude-shoes.jpg

Διαβάστε ακόμα: Η Bella Hadid κάνει το καλύτερο κόλπο όταν φοράει τζιν

Τα cropped τζιν παντελόνια για παράδειγμα, ενώ είναι ένα στιλ που επιλέγουμε συχνά χάρη στο cool ύφος που αποπνέει, συνήθως μας προβληματίζουν αφού "κόβουν" το πόδι οπτικά και, αν δεν διαθέτουμε αρκετά ψηλή σιλουέτα, μας κάνουν να νιώθουμε κάπως άβολα.

Θα εκπλαγείτε με το παντελόνι που φόρεσε η Gigi Hadid

Μία από τις πιο safe επιλογές που μπορούμε να κάνουμ σε αυτή την περίπτωση, είναι να επιλέγουμε παπούτσια σε neutral αποχρώσεις, όπως το μπεζ ή το nude, τα μόνα χρώματα δηλαδή που κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά. Σκεφτείτε απλά ότι το ίδιο κόλπο κάνει και η Gigi Hadid, όταν φοράει ένα δύσκολο τζιν παντελόνι.

[gallery-716773]

Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις βέβαια δεν είναι μόνο για τα παπούτσια καλή επιλογή αλλά και για κάθε μας σύνολο, αφού όπως έχουμε ξαναπεί, οι neutral αποχρώσεις είναι ό,τι πιο κολακευτικό μπορούμε να φορέσουμε ώστε να έχουμε ένα θηλυκό αποτέλεσμα και να δημιουργήσουμε την αίσθηση μιας λεπτεπίλεπτης σιλουέτας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.