ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το print που βλέπουμε παντού είναι ο ορισμός του καλοκαιριού


MMEINTANI

18 Ιουνίου 2017

lemon-print-6.jpg

Το lemon print λοιπόν είναι το μοτίβο που αυτές τις μέρες το βλέπουμε πολύ στο Instagram feed μας και η αλήθεια είναι πως παρά τον έντονο χαρακτήρα του, είναι ίσως ό,τι πιο καλοκαιρινό θα μπορούσαμε να φορέσουμε και μάλιστα είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν χρειάζεται πολλά για να κλέψει την προσοχή.

[gallery-717057]

Το μυστικό για να το φορέσουμε σωστά, χωρίς να δείχνει υπερβολικό, είναι φυσικά να αποφύγουμε τα πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα ή να το επιλέξουμε για ένα μόνο κομμάτι του outfit μας, είτε σε μια φούστα ή παντελόνι είτε σε ένα ωραίο τοπ. Συνδυασμένο με κομμάτια σε λευκό χρώμα ή από denim ύφασμα, θα δείχνει εξίσου όμορφο και θα "σπάει" λίγο ο bold χαρακτήρας του, κάνοντάς το πιο casual.

Τα 5 prints που μας δείχνουν πάντα καλοντυμένες

[gallery-716588]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε βέβαια να θυμηθείτε και άλλα 5 prints που αξίζουν την προσοχή σας καθώς μπορούν να δώσουν ένα ενδιαφέρον twist σε κάθε εμφάνιση και να κάνουν κάθε σύνολο να δείχνει λίγο πιο ιδιαίτερο και μοδάτο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.