ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα γυαλιά ηλίου που επέστρεψαν για να φέρουν ρετρό αέρα


MMEINTANI

29 Ιουλίου 2017

nyfw-30.jpg

Θα σας πω την αλήθεια. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν θα τα επέλεγα ποτέ και οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον, γνωρίζετε καλά πως γενικότερα αγαπώ τις πιο κλασικές επιλογές αλλά και τις πιο dark αποχρώσεις, τα μαύρα γυαλιά ηλίου δηλαδή είναι σχεδόν πάντα μονόδρομος για μένα.

Δεύτερον, δεν αρνούμαι σε καμία περίπτωση ότι τα ένας λευκός σκελετός είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός και τραβάει σίγουρα όλα τα βλέμματα, αυτό όμως εμένα προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο μου αρέσει, από την άποψη ότι φορώντας τα θα ένιωθα συνεχώς σα να με κοιτάνε πολύ έντονα χάρη σε αυτό το αξεσουάρ – πράγμα ΚΑΘΟΛΟΥ κακό γενικά, απλά εμένα μερικές μου αρέσει να περνάω πιο απαρατήρητη. Μερικές, όχι πάντα.

5 απλά tips για να διαλέγετε γυαλιά ηλίου

Όπως και να ‘χει όμως τα λευκά γυαλιά ηλίου είναι σίγουρα το μεγάλο trend του φετινού καλοκαιριού και αν αισθάνεστε άνετα με το να κάνετε ένα τόσο μεγάλο statement με το συγκεκριμένο αξεσουάρ, τότε το μόνο που έχω να σας πω είναι go for it!

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 στιλ στα γυαλιά ηλίου που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

[gallery-716640]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να βρείτε ακόμα μερικά σχέδια που πάντα θα αποτελούν μια καλή επιλογή όταν ψάχνετε να διαλέξετε γυαλιά, ενώ μην ξεχνάτε τα πιο χρήσιμα tips για το πώς να επιλέγετε σωστά τα γυαλιά σας, γενικότερα, είτε είστε του πιο κλασικού όπως εγώ είτε θέλετε λίγο πιο fashion forward αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.