ΣΤΙΛ STREET STYLE

Έτσι θα φοράμε τα κοσμήματά μας για το υπόλοιπο καλοκαίρι


MMEINTANI

2 Αυγούστου 2017

jewelry-layering.jpg

Ένα μικρό μυστικό που θα κάνει τους πάντες να μας κοιτάνε και φυσικά θα βοηθήσει την εμφάνισή μας να δείχνει πιο εντυπωσιακή, είναι να κάνουμε focus στα πιο sexy σημεία, πάντα όμως με κομψό και elegant τρόπο.

Η τάση των κολιέ φορεμένων ανάποδα δεν είναι και τόσο καινούρια, σίγουρα όμως φέτος τη συναντάμε όλο και περισσότερο. Γιατί όχι άλλωστε αφού πρόκειται και για μία super ιδέα που μπορούμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας ώστε να δώσουμε ένα ενδιαφέρον twist σε ένα κατά τ' άλλα νορμάλ σύνολο - και να κάνουμε τους πάντες να μην ξεκολλάνε το βλέμμα από την πλάτη μας, δεν είναι και λίγο αυτό.

[gallery-717285]

Επιλέξτε το αγαπημένο σας backless ή και strapless φόρεμα ή τοπ και φορέστε το κολιέ σας... ανάποδα, για να ανεβείτε κατακόρυφα στην πυραμίδα του στιλ! Στην παραπάνω gallery μπορείτε να πάρετε αρκετές ιδέες καθώς και να δείτε μερικά κοσμήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό το look.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.