ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το tip για ντεκολτέ που θα τραβήξει την προσοχή


MMEINTANI

18 Σεπτεμβρίου 2017

street-newyork-wss18-146.jpg

Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν, διαλέγουμε λύσεις που δεν θέλουν καθόλου χρόνο αλλά μας δίνουν πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα τα tops και φορέματα με λίγο πιο έντονο ντεκολτέ σε στιλ V-neck, τα οποία είναι μεγάλο trend και ενδεχομένως να τα έχουμε στη ντουλάπα μας από το καλοκαίρι και να μην τα έχουμε μαζέψει ακόμα.

Πριν λοιπόν τα βάλετε στη ντουλάπα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αξιοποιήστε τα και φορέστε τα με τρόπο που δεν θα δείχνει προκλητικός για το γραφείο αλλά θα αποπνέει class. Και ο τρόπος για να το πετύχετε είναι να το συνδυάσετε με ένα ή και περισσότερα κολιέ, ώστε να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό το σημείο του θώρακα.

Το ντεκολτέ που ταιριάζει στο μικρό στήθος

[gallery-717049]

Όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στο jenny.gr, όσες γυναίκες ανήκουν στις πιο πετίτ σιλουέτες, έχουν το αβαντάζ ότι μπορούν να φορέσουν αυτό το συγκεκριμένο τύπο ντεκολτέ το οποίο επάνω τους δείχνει πολύ chic και αναδεικνύει όμορφα το συγκεκριμένο σημείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.