ΣΤΙΛ STREET STYLE

10 London trends που μπορούμε να φορέσουμε από τώρα


MMEINTANI

20 Σεπτεμβρίου 2017

london-street-style-3.jpg

Λίγο πολύ είδαμε πράγματα που έχουμε ήδη δει τον τελευταίο καιρό, με το κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστεί και πάλι (θυμηθείτε εδώ γιατί πρέπει όλες να ενδώσουμε στα κόκκινα booties φέτος) αλλά και με διάφορα άλλα και αρκετά φορέσιμα σύνολα – κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο (συνήθως) εκκεντρικό Λονδίνο.

 

 

Last days of #LFW with @esinakanlondon Mini Paris bag and #pompoms

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melisa Beleli (@melisabeleli) στις

 

Θα ξεκινήσω με το προσωπικό μου αγαπημένο που δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό ενός cropped παντελονιού με ένα πιο oversized top από πάνω. Σίγουρα δεν θα επιλέξουμε ακριβώς αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία καθώς στην Ελλάδα ακόμη κάνει ζέστη, για βραδινές εξόδους όμως μπορούμε άνετα να φορέσουμε το cropped τζιν μας με ένα πιο φαρδύ top ή μια πουκαμίσα - τουλάχιστον μέχρι να έρθει η εποχή για πουλόβερ.

[gallery-717531]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε άλλα 9 looks και τι κρατάμε από το καθένα, για φθινοπωρινές εμφανίσεις με αέρα από street style, εν αναμονή της Milan Fashion Week. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.