ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το εγγυημένο τρίπτυχο για chic εμφανίσεις


MMEINTANI

15 Οκτωβρίου 2017

abaca-610096-005.jpg

Πρώτο και καλύτερο είναι φυσικά το τζιν παντελόνι, το πιο άνετο και πρακτικό ρούχο για οποιαδήποτε ώρα και στιγμή και το οποίο μπορεί να πάρει εντελώς διαφορετικό στιλ, ανάλογα με τι θα το συνδυάσουμε.

Το top που ταιριάζει απόλυτα με τα φθινοπωρινά τζιν

[gallery-717665]

Δεύτερον, καλό είναι να γνωρίζουμε και εκείνα τα μικρά κόλπα που θα αναδείξουν το τζιν παντελόνι μας ακόμα περισσότερο, όπως για παράδειγμα τα σωστά παπούτσια. Μία πολύ καλή λύση, όπως έχουμε πει ξανά στο παρελθόν, είναι να επιλέγουμε παπούτσια σε nude αποχρώσεις καθώς είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κάνουμε τα πόδια μας να δείχνουν πιο μακριά.

Ο τρόπος για να δείχνουμε πιο ψηλές με cropped παντελόνια

[gallery-716773]

Last but not least, πάντα είναι ωραίο να προσθέτουμε κάτι ακόμα, μια πινελιά που θα απογειώσει το όλο look, ειδικά αν ακολουθεί και τα τρέχοντα trends της σεζόν. Για παράδειγμα, ένα πανωφόρι ή ένα αξεσουάρ σε ροζ ή κόκκινη απόχρωση είναι σίγουρο ότι θα κάνει τη διαφορά, μιας και τα δύο αυτά χρώματα ανήκουν στις μεγαλύτερες τάσες για φέτος.

Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

[gallery-717630]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.