ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι τάσεις του 2018 που υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα μας


30 Δεκεμβρίου 2017

experess-clothing-vivaluxury-2017-9.jpg

Η τσάντα που θα κρατάμε όλες το 2018

[gallery-718062]

Διχτυωτά καλτσάκια

Το fishnet trend το είδαμε πολύ τον τελευταίο καιρό, τόσο στην εκδοχή του κλασικού καλσόν όσο και μέσα από καλτσάκια φορεμένα με τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα. Η συγκεκριμένη τάση φαίνεται πως θα συνεχιστεί και του χρόνου και είναι μια άριστη επιλογή για να δώσουμε ένα ενδιαφέρον twist σε κάθε ντύσιμό μας.

Πώς μπορεί να δείξει chic το διχτυωτό καλσόν

[gallery-717868]

Μοβ χρώμα

Ήδη έχουμε πει ότι η απόχρωχη της βιολέτας είναι και επίσημα το απόλυτο χρώμα του 2018 σύμφωνα με την Pantone. Τα κομμάτια σε μοβ αποχρώσεις, από ανοιχτό λιλά μέχρι βαθύ βιολετί θα δώσουν χρώμα στα looks μας αλλά και ένταση στον βαθμό που εμείς θέλουμε.

Statement σκουλαρίκια

Τα μίνιμαλ και λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια δίνουν τη θέση τους σε πιο μεγάλα, πιο εντυπωσιακά και πιο ογκώδη κομμάτια που στόχο έχουν να κλέψουν την προσοχή και να στρέψουν όλα τα βλέμματα επάνω μας χωρίς να χρειαστούμε πολλά παραπάνω αξεσουάρ.

Καρό

Το είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Hermes και είπαμε από τότε ότι το μεγαλύτερο 80s trend έκανε ιδιαίτερα εντυπωσιακό comeback. Το καρό pattern έρχεται να δώσει ένα vintage στοιχείο στο ντύσιμό μας φορεμένο όμως με μια πιο μοντέρνα ματιά.

Διαβάστε ακόμα:
Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

[gallery-717630]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.