ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το χρώμα που κάνει όλες τις τσάντες να δείχνουν πιο ακριβές


MMEINTANI

7 Ιανουαρίου 2018

c7a4012627038f6270709738b627d40d.jpg

Όπως για παράδειγμα επιλέγουμε το total black όταν θέλουμε να δείχνουμε πιο κομψές και λεπτές ή κάτι σε λευκό όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα clean look, έτσι υπάρχει και ένα άλλο χρώμα που κάνει τα πάντα να δείχνουν πολύ πιο chic και ακριβά.

[gallery-718085]

Ο λόγος για το μπεζ/ταμπά, το οποίο σας έχω πει ξανά στο παρελθόν ότι κάνει κάθε ντύσιμο να δείχνει πολύ πιο περιποιημένο και σα να μας έχει κοστίσει πολύ περισσότερο από ότι στην πραγματικότητα. Το ίδιο εφέ δημιουργεί και όταν πρόκειται για τις τσάντες μας, κάτι αρκετά βασικό, μιας και η τσάντα είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει άλλη αίγλη σε κάθε outfit. Αφήστε που ταιριάζει άψογα και με οτιδήποτε denim, μπορεί δηλαδή να την φορέσετε με το αγαπημένο σας τζιν ή με ένα denim jacket και αμέσως να δείξετε πιο elegant.

Διαβάστε ακόμα:
Η τσάντα που θα κρατάμε όλες το 2018

[gallery-718062]

Ακόμη κι αν δεν έχετε ξοδέψει κάποιο μεγάλο ποσό για την τσάντα σας, αν κινηθείτε σε αποχρώσεις όπως το μπεζ, το ταμπά ή το καμηλό, θα την κάνετε αυτόματα να δείχνει σα να πρόκειται για κάποιο κομμάτι με designer υπογραφή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.