ΣΤΙΛ STREET STYLE

Στη Νέα Υόρκη κάνουν αυτό το κόλπο με την τσάντα


MMEINTANI

15 Φεβρουαρίου 2018

streetfashion-ny-2018-207.jpg

love this reddish brown leather crossbody bag

Πολλές φορές δηλαδή αρκεί να δώσουμε ένα μικρό twist στο πώς φοράμε ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας, για να κερδίσουμε άμεσα πολλούς πόντους στιλ. Το πιο εύκολο item που μπορούμε να επιστρατεύσουμε για να κάνουμε το παραπάνω trick δεν είναι άλλο από την τσάντα μας, το αξεσουάρ που ολοκληρώνει δηλαδή το look μας και αλλάζει την εμάνισή μας ανάλογα με το πώς θα το φορέσουμε. 

Αυτή είναι η τσάντα της Meghan Markle που έκανε θραύση και την ψάχνουν όλες

Στη Νέα Υόρκη λοιπόν είδαμε να κάνουν ένα σχετικό κόλπο, το οποίο μάλιστα πριν λίγες μέρες έκανε ΚΑΙ η Meghan Markle. Αυτό δεν είναι άλλο από το να φοράμε τη shoulder bag μας, χιαστί.

[gallery-718062]

Τσάντες δηλαδή που δεν προορίζονται για να φοριούνται χιαστί αλλά για να τις περνάμε κανονικά στον ώμο. Αυτό άλλωστε είναι μια πανεύκολη κίνηση που γενικότερα τη βλέπουμε αρκετά στο Instagram και στο street style και ενώ είναι κάτι πολύ μικρό, μπορεί να κάνει το look μας αυτόματα πολύ πιο cool.

Διαβάστε ακόμα:
Το χρώμα που κάνει όλες τις τσάντες να δείχνουν πιο ακριβές

[gallery-718085]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.