ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα 3 στιλ τσάντας που πρωταγωνιστούν φέτος την Άνοιξη


MMEINTANI

28 Απριλίου 2018

schermafbeelding-2017-08-22-om-13-26-13.png

Μερικά σχέδια όμως επικρατούν περισσότερο, τόσο λόγω πρακτικότητας όσο και εμφάνισης, ειδικά όταν πρόκειται για τσάντες.

BELT BAGS

Ξεκάθαρο στοιχείο των 90s που επιστρέφει συχνά τα τελευταία χρόνια και μας θυμίζει πώς μπορούμε να εντάξουμε το παλιό μέσα στο καινούριο, υπό την έννοια ότι πλέον αποτελούν κάτι σαν must-have για κάθε fashionista.

[gallery-718062]

Φοριούνται κλασικά στη μέση, μπορούν όμως να φορεθούν και χιαστί δίνοντας ακόμα πιο έντονα cool vibes στις εμφανίσεις μας.

BAMBOO/STRAW/BASKET BAGS

Μπορεί να ήταν και οι εκδοχές που είδαμε να υιοθετούνται κατά 90% από fashion bloggers και influencers πέρσι το καλοκαίρι, συνεχίζοντας και φέτος στο ίδιο μοτίβο. Τσάντες που θυμίζουν καλάθια, δημιουργημένες από ψάθα ή από καλάμια bamboo, φέρνουν αέρα παραλίας στα σύνολα της πόλης και μας βάζουν όσο πιο άμεσα και εύκολα γίνεται στο καλοκαιρινό mood που όλες θέλουμε αυτή την εποχή.

ROUND BAGS

Ακόμη ένα σχέδιο που είδαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε και το οποίο απογειώθηκε μέσα από τα σχέδια που λάνσαρε ο οίκος Chloe.

Οι στρογγυλές τσάντες ήρθαν σαν μία απάντηση στις πολύ τετραγωνισμένες και μεγάλες tote bags και μοιάζουν να είναι μία από τις πιο βολικές λύσεις για τώρα που θέλουμε να είμαστε λίγο πιο ανάλαφρες και ανέμελες αλλά χωρίς να πρέπει απαραίτητα να κυκλοφορούμε με backpacks.

Διαβάστε ακόμα:
Τι σημαίνει ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.