ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα boyfriend jeans ταιριάζουν υπέροχα με ένα συγκεκριμένο ρούχο


MMEINTANI

3 Μαΐου 2018

fashion-jackson-club-monaco-white-ruffle-sleeve-wrap-top-gucci-marmont-handbag.jpg

Ιδανική επιλογή για αυτή την περίοδο δεν είναι άλλη από τα λίγο πιο φαρδιά boyfriend jeans, ένα στιλ που μας κολακεύει σχεδόν όλες και μπορεί να φορεθεί τόσο με sneakers όσο και με ψηλοτάκουνα. Εκτός όμως από τα παπούτσια, υπάρχει και κάτι άλλο που μπορούμε να προσέξουμε όταν τα φοράμε, το οποίο θα μας δώσει το πιο cool και sexy αποτέλεσμα.

Μιλάω για τα lingerie tops, τα οποία ταιριάζουν τέλεια με τα λίγο πιο φαρδιά τζιν μας και συνθέτουν ένα look που μπορεί άνετα να φορεθεί και πρωί – ενώ ένα lingerie top με εντελώς κολλητό τζιν ίσως να έδειχνε κάπως too much.

Το κομμάτι που θα φοράμε συνέχεια τώρα την Άνοιξη

[gallery-718335]

Δοκιμάστε το προσθέτοντας και ένα ωραίο κιμονό από πάνω, είτε μονόχρωμο είτε με κάποιο ωραίο pattern και θα έχετε το πιο θηλυκό πασπαρτού look για όλες τις μέρες της άνοιξης. Κάτι που μπορείτε να πετύχετε εξίσου εύκολα και με ένα γκρι T-shirt, σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα τα lingerie κομμάτια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.