ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το κομμάτι που χρειαζόμαστε μετά τα κιμονό και τα spring jackets


MMEINTANI

12 Μαΐου 2018

topshop-boots.jpg

Τα αμάνικα cardigans αξίζει να υπάρχουν στη ντουλάπα μας αφού δίνουν φοβερό στιλ και

Η λύση λοιπόν για την περίοδο αυτή που ναι μεν είναι άνοιξη αλλά δεν μπορούμε ακόμα να κυκλοφορούμε χωρίς καθόλου outerwear, δεν είναι άλλη από κομψότατα sleeveless jackets.

Τα αμάνικα cardigans αξίζει να υπάρχουν στη ντουλάπα μας αφού δίνουν φοβερό στιλ και

Ένα sleeveless item ίσως να το έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, λίγες όμως από εμάς αποφασίζουμε να το φοράμε τακτικά, παρόλο που το θαυμάζουμε σε διάφορα looks, είτε στο στιλ των celebrities είτε σε fashionable street style σύνολα. Συνήθως δεv μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποια εποχή ταιριάζει, ένα sleeveless κομμάτι όμως βρίσκεται κάπως στο μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και άνοιξης, αφού ανάλογα πώς θα επιλέξετε να το φορέσετε, μπορείτε να το κάνετε να μοιάζει κατάλληλο παντός καιρού, ειδικά αυτές τις μέρες.

[gallery-718466]

Τα αμάνικα jackets είναι ανάλαφρα, δίνουν φοβερό στιλ και "αέρα" στα σύνολά μας ενώ ταυτόχρονα... καλύπτουν σημεία όπως η περιφέρεια και οι γοφοί, που ενδεχομένως πολλές από εμάς να θέλουμε να καμουφλάρουμε ακόμα και το καλοκαίρι. Είναι θα λέγαμε ένα κομμάτι που αξίζει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, αφού εκτός από τα παραπάνω, είναι και μια λύση για να δώσουμε χρώμα και ενδιαφέρον ακόμα και σε μονόχρωμα σύνολα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.