ΣΤΙΛ STREET STYLE

3 τρόποι για να αναδείξετε περισσότερο το τζιν σας


MMEINTANI

22 Μαΐου 2018

jeans-2.jpg

Πρώτον, έχουμε το τοπ που μπορείτε να φορέσετε με το τζιν σας και που χαρίζει τον πιο ωραίο ανοιξιάτικο συνδυασμό. ΜΙλάω για οτιδήποτε με βολάν, κομμάτια που μαζί με τα denim pants δημιουργούν το πιο ρομαντικό look.

[gallery-718495]

Δεύτερον, αντί για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που είναι μεν ό,τι πιο άνετο αλλά υπάρχουν σίγουρα και πιο θηλυκές επιλογές, συνδυάστε το τζιν σας με ένα ζευγάρι δίχρωμα mules, τα απόλυτα παπούτσια για φέτος που τα βλέπουμε κυριολεκτικά παντού.

[gallery-718361]

Τρίτον και τελευταίο, μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν δεν διαθέτουμε αναλογίες μοντέλου, αλλά θέλουμε να κάνουμε τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο ψιλόλιγνη, ένα τζιν παντελόνι μπορεί να μας βοηθήσει εύκολα σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα ψηλόμεσο σχέδιο, (θα κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά) και να ολοκληρώσουμε με ένα πιο μακρύ σακάκι ή cardigan από πάνω ώστε να καλύψουμε το σημείο της περιφέρειας, εάν μας προβληματίζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.