ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το κόλπο που κάνει τις μπλούζες μας πιο δροσερές


MMEINTANI

7 Ιουνίου 2018

fe046b011e9e12679d62201fcbef9438.jpg

Διότι όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να δείχνουμε effortless ενώ ταυτόχρονα ιδρώνουμε από τη ζέστη. Σήμερα σκέφτηκα όμως κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε, γιατί όσες φορές το έχω επιχειρήσει έχει δουλέψει.

Το πολύ απλό κόλπο του να βάλετε τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σας είναι το μυστικό. Και επειδή ξέρω ότι θα σας φανεί περίεργο, αφού κάτι τέτοιο μάλλον νομίζετε ότι θα σας κάνει να ζεσταίνεστε περισσότερο, το κόλπο είναι να την τραβήξετε λίγο προς τα έξω ώστε να κάνει κάτι σαν "φουφούλα", να μην είναι δηλαδή κολλητή επάνω στο σώμα. Θα δείτε ότι αμέσως θα γίνει αρκετά πιο δροσερή αφού δεν θα σας ακουμπάει το ίδιο με το να τη φορούσατε κανονικά, ριχτή.

Τα σωστά ρούχα για να δείχνουμε κομψές στη ζέστη

[gallery-716868]

Ακόμη και αν δεν τα επιλέξετε όμως, μπορείτε πάντα να στραφείτε σε ρούχα παρόμοιας λογικής, με loose γραμμές δηλαδή, τα οποία όπως έχουμε ξαναπεί είναι εκείνα που θα σας σώσουν τις ημέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και ψάχνετε τρόπο να δείχνετε stylish χωρίς να υποφέρετε από τη ζέστη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.