ΣΤΙΛ STREET STYLE

Καρό κοστούμι: Το φοράμε όπως οι street style stars της Νέας Υόρκης


Αφροδίτη Σακκά

12 Φεβρουαρίου 2019

street_ny_02_19_391.jpg

Όσον αφορά τα trends της φετινής σεζόν, έχουμε δει μία πληθώρα από leopard, snake και zebra prints, ειδικά στα street style looks του New York Fashion Week μέχρι τώρα. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες παρατηρήσαμε πως ακόμα ένα αγαπημένο print έκανε την εμφάνισή του και είναι ό,τι πιο κλασικό και stylish κυριαρχεί αυτή τη στιγμή: Το καρό έκανε ξανά την εμφάνισή του στα catwalks του περασμένου Φθινοπώρου για το 2018 και τώρα επιστρέφει δυναμικά στα looks των πιο κομψών street style stars. 

Συγκεκριμένα, το είδαμε στη μορφή κοστουμιών από tailored, μέχρι σε wrap στιλ (όπως το είδαμε στην πασαρέλα του brand Tibi για το Φθινόπωρο 2019) και φαίνεται πως το κολακευτικό αυτό trend δεν πρόκειται να εξαφανιστεί στο κοντινό μέλλον. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας looks που περιλαμβάνουν καρό κοστούμια και αποδεικνύουν πως είναι η κατάλληλη λύση για fashion-forward looks που δε χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.