ΣΤΙΛ STREET STYLE

Να πως φορούν τα μίνι φορέματα oι Influencers το 2019 -Ο stylish φθινοπωρινός συνδυασμός


Μάρθα Κουμπάνη

8 Οκτωβρίου 2019

Να πως φορούν τα μίνι φορέματα oι Influencers το 2019 -Ο stylish φθινοπωρινός συνδυασμός

Το πιθανότερο είναι πως όσο η θερμοκρασία πέφτει τόσο απομακρύνεται η σκέψη να φορέσετε πιο κοντά μήκη και να αποκαλύψετε τα πόδια σας μέσα από sexy μίνι φορέματα.
Ωστόσο η επιστροφή του μίνι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Είδαμε τόσες πολλές ,εξαιρετικές εμφανίσεις street style με μίνι φορέματα, κατά τη διάρκεια της σεζόν, που δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητα.

Φυσικά δεν πρόκειται να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας μίντι, ωστόσο τα minis δείχνουν πραγματικά φρέσκα και μοντέρνα τώρα. Ακόμα τα νέα σχέδια έχουν διάθεση για πάρτι και τις πιο glam λεπτομέρειες, ένας πραγματικός ύμνος αφιερωμένος στο στιλ των 80s.
Oι trend setters απανταχού ,τα φορούν ακόμα και τώρα με γυμνά πόδια και ugly παπούτσια. Από αρβυλάκια μέχρι knee high μπότες και φλατ, οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητοι.

Τα φορέματα έχουν ζωηρές αποχρώσεις και prints, άλλοτε puffy sleeves και άλλοτε τονισμένους ώμους ή σούρες στην επιφάνεια τους. Δείτε πως θα φορέσουμε τα μίνι το 2019.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.