ΣΤΙΛ STREET STYLE

Vests: Η τάση που επιστρέφει και θα κάνει το layering παιχνιδάκι


Μάρθα Κουμπάνη

27 Οκτωβρίου 2019

Vests: Η τάση που επιστρέφει και θα κάνει το layering παιχνιδάκι

Τα 00s για πολλούς αποτελούν στιλιστικά μία κακή ανάμνηση. Μία από τις πιο μπερδεμένες δεκαετίες σε ότι αφορά την κομψότητα, που ωστόσο καθιέρωσε μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα. Το κομμάτι που επιστρέφει φορέθηκε από τις πιο στιλάτες όπως η Kate Moss και η Victoria Beckham.
Τα γιλέκα αποπνέουν ανδρόγυνο ύφος και έρχονται να κάνουν το layering εύκολη υπόθεση ακόμα και για τις αρχάριες. Το δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα ρούχο έκανε την εμφάνιση του στην Εβδομάδα Μόδας.
Tο 2019 τα γιλέκα είναι oversized, ασύμμετρα ή από δέρμα. Οι trend setters τα συνδυάζουν με φαρδιά παντελόνια στο ίδιο χρώμα ή print αλλά αγαπούν εξίσου την vintage εκδοχή τους. Είναι το κομμάτι που θα δούμε παντού το επόμενο διάστημα τόσο σε neutral τόνους αλλά και στις πιο τολμηρές αποχρώσεις. Είναι ο πιο απλό τρόπος να κάνουμε layering, αφού φοριούνται ακόμα και πάνω από την κλασική καμπαρντίνα. Τα γιλέκα επιστρέφουν και δεν εντάσσονται μόνο σε μοντέρνα Office looks αλλά και σε κάθε σύνολο που έχει στόχο να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.