ΣΤΙΛ STREET STYLE

Καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο: Φορέστε το κοστούμι με αυτόν τον τρόπο και εντυπωσιάστε


Μάρθα Κουμπάνη

2 Νοεμβρίου 2019

Καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο:  Φορέστε το κοστούμι με αυτόν τον τρόπο και εντυπωσιάστε

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι γάμοι και αυτή την περίοδο. Είναι πιθανό πολλές από εσάς να είστε καλεσμένες σε γάμο τον Νοέμβριο και να προβληματίζεστε για το outfit, ειδικά την μεταβατική περίοδο που ο καιρός μας μπερδεύει. Το κοστούμι είναι μονόδρομος και η πιο κομψή επιλογή αυτή την στιγμή.
Αν το φορέσετε σωστά μπορείτε να είστε ακόμα πιο εντυπωσιακή από το να φορούσατε φόρεμα. Tα κοστούμια έχουν αποτινάξει την αυστηρή πλευρά τους, που τα ήθελε κατάλληλα μόνο για το γραφείο, χαρακτηρίζονται power suits και είναι σέξι και επίσημα. Επιλέξτε ένα σε μοντέρνα απόχρωση ή ένα με γιλέκο. Τα αστραφτερά ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να τονίσουν το glam για την περίσταση.

Don't

Αποφύγετε το καρό και το ριγέ.

Do

Πείτε ναι στη μονοχρωμία, τα διακριτικά florals και τις μεταλλικές λάμψεις.

Don't

Μην φορέσετε ζιβάγκο από μέσα, εκτός αν είναι στο ίδιο χρώμα.

Do

Προτιμήστε ένα πουκάμισο με κεντημένο γιακά, ένα διάφανο τοπ από οργάντζα ή ακόμα καλύτερα μην φορέσετε τίποτα άλλο εκτός από το σακάκι σας κουμπωμένο.

Don't

Καλύτερα να αφήσετε στην άκρη τα ουδέτερα χακί και μπεζ.

Do

Τολμήστε πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις όπως φούξια και σμαραγδί.

Παίξτε με τις λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ, όπως στέκες και σειρές από hairclips για να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Το κοστούμι σε γάμο είναι πάντα μία καλή ιδέα και οι fashionistas το αποδεικνύουν.Δείτε πως το φορούν και πάρτε έμπνευση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.