ΣΤΙΛ STREET STYLE

LFW: Tα πιο cool street style looks από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου


Μάρθα Κουμπάνη

21 Σεπτεμβρίου 2022

LFW: Tα πιο cool street style looks από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου
Getty/Ideal Image
Το street style κατάφερε να ανθίσει ακόμα και στο Λονδίνο που πενθούσε τη βασίλισσα του

Mπορούμε να συμφωνήσουμε ομόφωνα ότι το καλύτερο (ή τουλάχιστον το πιο αγαπημένο μας) κομμάτι σε κάθε fashion week είναι το street style.

Ενώ οι συλλογές που παροσιάζονται στην πασαρέλα μπορεί πολλές φορές να χαρακτηρίζονται από drama, να είναι εκκεντρικές, τρομακτικές και αδύνατο να φορεθούν IRL, το να βλέπεις πώς οι θεατές του show συνδυάζουν τα ρούχα και ερμηνεύουν τα runway trends στην πραγματική ζωή μπορεί να είναι αληθινή έμπνευση (και κάποιες φορές πραγματικά χρήσιμο).

Ακόμα και σε μια London Fashion Week, διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες, αφού συνέπεσε με την εβδομάδα πένθους και την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Ακόμα και μέσα σε αυτό το βαρύ και πένθιμο κλίμα -με το πλήθος να θρηνεί κυριολεκτικά στους δρόμους, ουρές να σχηματίζονται για το τελευταίο «αντίο» στην βασίλισσα και τους σχεδιαστές να αποτίουν φόρο τιμής ο καθένας με τον δικό του τρόπο στα shows - το street style κατάφερε να ανθίσει. Πιο διακριτικά, αλλά με το ίδιο ασύγκριτο στιλ.

Δείτε τα street style looks που ξεχωρίσαμε στη gallery που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.