ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Fashion trend: Slippers, loafers ή μπαλαρίνες;


3 Μαρτίου 2013

Εσείς τι θα επιλέξετε για το προσωπικό σας στυλ;

 Τώρα που σιγά σιγά οι κρύες μέρες του χειμώνα ανήκουν στο παρελθόν και η άνοιξη μας δείχνει το χαμόγελό της, είναι καιρός να βάλουμε στην άκρη τις χοντρές μας μπότες και να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι flat παπούτσια που θα μας χαρίσουν άνεση και στυλ τους επόμενους μήνες. Τα loafers, οι μπαλαρίνες και τα slippers είναι τα κορυφαία trends αυτής της περιόδου αφού τα έχουν λατρέψει τόσο οι μεγάλοι σχεδιαστές της μόδας, όσο και οι απανταχού fashionistas.

Πώς να διαλέξετε τα flat παπούτσια που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ: Οι μπαλαρίνες είναι από τα πιο ρομαντικά παπούτσια, ειδικά αυτές με τις θηλυκές μπαρέτες και τα nude και παστέλ χρώματα. Αν ανήκετε στις αθεράπευτα ρομαντικές, δεν έχετε παρά να τις προτιμήσετε και να τις φορέσετε με girly φορέματα και φούστες. Τα loafers θεωρούνται από τα πιο αυστηρά, flat παπούτσια. Μπορείτε να δημιουργήσετε τέλεια office looks αλλά και urban σύνολα, πάντα με γνώμονα το classy και preppy χαρακτήρα. Τα slippers είναι η νέα, πιο δυναμική τάση. Είναι άνετα τα ιδιαίτερα υλικά και κεντήματα τα απογειώνουν. Ταιριάζουν ιδανικά με cropped παντελόνια και blue jeans.

 Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα:

[gallery-128347]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.