ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα fashion tips της Kate Moss από τον Μιχάλη Πάντο


11 Νοεμβρίου 2013

Ο γνωστός στυλίστας μας μιλάει για το fashion icon Kate Moss και τα δυνατά σημεία της εμφάνισής της.

Πώς θα χαρακτηρίζατε το στυλ της Kate Moss και ποια είναι το πιο δυνατά σημεία σε αυτό;

Η Kate Moss είναι αδιαμφισβήτητα η βασίλισσα των best dressed lists και του street style της τελευταίας δεκαετίας. Από τις αγαπημένες της γούνες ως τα κομμένα σορτς με γαλότσες, ό,τι φοράει γίνεται αυτόματα trend.

Τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και την καθιστά ένα από τα πιο μεγάλα fashion icons;

Skinny παντελόνια, εναλλακτικό red carpet, ultra minis, leopard παλτό, tuxedo jackets, vintage...μόλις φωτογραφηθεί με αυτά, γίνονται αμέσως must-haves. Έχει έμφυτο coolness, συνδυάζει τα πάντα με αβίαστη κομψότητα χωρίς ίχνος σχεδιασμού και styling.

Πιστεύετε ότι είναι ένας χαμαιλέοντας του στυλ; Πώς καταφέρνει να συνδυάζει τόσο αρμονικά το προσωπικό στυλ με το beauty look της;

Η ίδια, 39 χρονών πλέον μπορεί ακόμα να μεταμορφώνεται από ένα rock girl σε μία glam diva και ταυτόχρονα να μοιάζει νέα κοπέλα. Από το πρώτο της εξώφυλλο μέχρι την τελευταία της συνεργασία με την Kérastase, η Kate Moss αποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμόζει εύκολα το styling με τα beauty looks της, αφήνοντας το δικό της ξεχωριστό στίγμα. Από την πρώτη της μεγάλη συνεργασία με τον Calvin Klein και τον όρο «heroin chic» που καθιέρωσε δυναμικά στα tabloids της εποχής μέχρι σήμερα με τα σαγηνευτικά μαλλιά με όγκο ή τις ανάλαφρες μπούκλες της Kérastase, μπορεί και γοητεύει βγάζοντας προς τα έξω ένα στυλ ομορφιάς που είναι πάντα σύγχρονο και ποτέ στημένο.

Πείτε μου ένα iconic beauty look της που ξεχωρίζετε από φωτογραφήσεις της;

Τα beauty looks της Kérastase έχουν όλα τα στοιχεία της Kate αλλά κι όσα πρέπει να έχει η σύγχρονη νέα κοπέλα. Αυτό με το οποίο βλέπουμε την Kate στις περισσότερες φωτογραφήσεις είναι ένα casual ατημέλητο hairdo! Στο red carpet τη συναντάμε και με μαζεμένα μαλλιά ή με πιο buffant look. Το σημαντικό είναι ότι μοιάζει να τα έχει κάνει μόνη της που είναι κοινή συνισταμένη με τη σειρά "couture styling " της Kérastase η οποία προσφέρει αυτή ακριβώς τη δυνατότητα σε όλες τις σύγχρονες γυναίκες: κομψότητα, χάρη, ευκολία, υψηλή ποιότητα, personalization, modernity, fashion orientation!

KATE-MOSS_p

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.