ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Konstantina Plati: Ένα ανήσυχο πνεύμα


20 Νοεμβρίου 2013

DSC_0231.jpg

Η Κωνσταντίνα Πλατή είναι από εκείνες τις σχεδιάστριες κοσμημάτων που ξέρει πως να καλύψει τις απαιτήσεις της μόδας: δηλαδή το στιλ, την κομψότητα και την ιδιαιτερότητα. Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια:

«Οι γυναίκες είναι η πηγή έμπνευσής μου. Μου αρέσει να τις παρατηρώ μέσα σε ένα μαγαζί που ψωνίζουν, σε ένα μουσείο που κοιτάζουν έναν πίνακα, σε ένα restaurant που παραγγέλνουν, μέσα στο μετρό καθισμένες απέναντί μου…

DSC_0231

Πάντα αναρωτιόμουν τι να σκέφτονται, εάν είναι ευχαριστημένες με τις επιλογές τους, εάν αγαπιούνται αρκετά. Κι εάν ξέρουν ότι τα μάτια τους, τα δάχτυλά τους, ο λαιμός τους, είναι ωραία.

Ξέρουν ότι η κάθε μια από αυτές είναι ιδιαίτερα μοναδική;

Για όλες αυτές τις γυναίκες που κάθε μέρα μάχονται σε ρόλους εναλλασσόμενους δημιουργώ με πάθος το κάθε κομμάτι της δουλειάς μου.

Σχεδιάζοντας κοσμήματα, αισθάνομαι ότι έχω την δυνατότητα να χρωματίσω την εμφάνιση μιας γυναίκας, να προσθέσω την τελευταία λεπτομέρεια που θα ταιριάζει με το σακάκι της σε ένα επαγγελματικό δείπνο, ή με το βραδινό της φόρεμα στο πρώτο της ραντεβού.

Επιθυμώ να τονίσω την διαφορετικότητά της και να προσθέσω λίγο στιλ στην λάμψη της μοναδικότητας της, των καθημερινών μεγάλων και μικρών στιγμών της.»

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τις δημιουργίες της στο konstantinajewelry.com και στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να τις δείτε στο Women in Action, την 1η Δεκεμβρίου στο The Hub Events, όπου μπορείτε να τις αποκτήσετε.

facebook_top - Copy

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.