ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Χρυσοί πειρασμοί!


29 Νοεμβρίου 2013

LALAOUNIS-411.jpg

Που δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε.

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τον χρυσό; Ίσως μία από τις μεγαλύτερες γυναικείες αδυναμίες αποτελεί ο glam χρυσός που μπορεί να μετατρέψει τα κοσμήματά σας σε κομψοτεχνήματα που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας. Ποια από εμάς θα έλεγε όχι σε ένα κομψό χρυσό κολιέ που θα κοσμούσε το λαιμό της ή σε ένα περίτεχνο χρυσό δαχτυλίδι που θα αποτελούσε στολίδι για τα χέρια της;

Ενόψει των γιορτών που πλησιάζουν, η λάμψη του χριστουγεννιάτικου κλίματος μας διεγείρει ακόμη περισσότερο την επιθυμία για glamorous χρυσές πινελιές που σίγουρα αποτελούν μεγάλο πειρασμό για να προσφέρουμε στον εαυτό μας ή στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μία από τις συλλογές που ξεχωρίσαμε είναι ο φανταστικός κόσμος που κατοικείται από ‘’χρυσές πεταλούδες’’ του πολυτελούς οίκου κοσμημάτων ilias Lalaounis ο οποίος πάνω από μισό αιώνα έχει εδραιώσει το όνομά του με τις υπέροχες και χαρακτηριστικές δημιουργίες του όπως άλλωστε συμβαίνει και με τη φετινή συλλογή …I love butterflies. H τελειότητα της φύσης μεταμορφώνεται περίτεχνα σε χρυσό 18Κ με πολύτιμες πέτρες και διαμάντια και σε ασήμι 925ο , σχηματίζοντας δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια παντατίφ και κομψά κολιέ. Σχέδια με αέρινες γραμμές που “μεταμορφώνουν” το χρυσό και τις πολύτιμες πέτρες σε μοναδικά κοσμήματα και μας προτρέπουν να ανακαλύψουμε τη δική μας πεταλούδα που θα μας μεταφέρει τη μαγεία της φύσης στην καθημερινότητα μας! Μία διαχρονική συλλογή για την κομψή, παθιασμένη και ανεξάρτητη γυναίκα που αναζητά την ισορροπία ανάμεσα στο στιλ και στο προσωπικό της αποτύπωμα.

LALAOUNIS (3) LALAOUNIS (2)  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.