ΣΤΙΛ STYLING TIPS

B Hand Art το ταξίδι της μέλισσας στη χώρα των χρωμάτων


29 Μαΐου 2014

Όλα ξεκίνησαν σαν ένα παιχνίδι!

Η BHandArt γεννήθηκε μέσα από την επιθυμία της σχεδιάστριας να δημιουργήσει διαφορετικά ρούχα για τις κόρες της, μοναδικά όπως και οι ίδιες. Πρόκειται για μια σειρά ρούχων με σήμα μια μέλισσα που ποτέ δε σταματά να πετάει ανάμεσα σε σχήματα και χρώματα!

Ρούχα ζωγραφισμένα στο χέρι, φορμάκια, t-shirts, φούτερ και λευκά είδη για παιδιά και όχι μόνο. Νεράιδες, γοργόνες, λιοντάρια και καρχαρίες δημιουργούν ένα πολύχρωμο παζλ. Άριστες πρώτες ύλες, για αυτό τα οργανικά υφάσματα και οικολογικά χρώματα ήταν μονόδρομος μια και το ταξίδι της μέλισσας ξεκίνησε με αφορμή τα παιδιά!

Εξαιρετικά λινά, βαμβακερά και μεταξωτά υφάσματα γεμίζουν χρώματα και συμπληρώνουν τη συλλογή με υπέροχα βαπτιστικά είδη φτιαγμένα μόνο για τα μικρά αγγελούδια μας.

dress2

Όλα ξεκίνησαν σαν ένα παιχνίδι… και το παιχνίδι έγινε ταξίδι… και το ταξίδι της μέλισσας στη χώρα των χρωμάτων συνεχίζεται…

Τις όμορφες δημιουργίες της Βαρβάρας Ιορδανίδη μπορείτε να δείτε στη σελίδα της στο facebook αλλά και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00.

banner_720x90

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.