ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η μόδα για παιδιά είναι Look @t me


30 Μαΐου 2014

To Look @t me είναι ένα ολοκαίνουργιο fashion brand με ρούχα τα οποία απευθύνονται σε αγόρια & κορίτσια ηλικίας 2 με 16 ετών. Η πρώτη συλλογή Spring/Summer 14 συγκεντρώνει όλα τα fashion trends της εποχής σε ρούχα απλά και εύκολα. Ρούχα καθημερινά αλλά και απογευματινά.

look@me2 Τα Look at Me έχουν επενδύσει στην ποιότητα με εξαιρετικές τιμές. Είναι 100% value for money. Εμπιστευθείτε τα Look @t me για παιδικές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν! look@me3 Η συλλογή Look @t me Spring/Summer 14 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Σκλαβενίτης στο Κερατσίνι, Καλλιθέα Ιζόλα, Νέα Χαλκηδόνα, Πλατεία Καλογήρων, Ελευσίνα, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, στο ATTICA στο Golden Hall, στο Simple Caractere Κηφισιάς, στον Μπόμπιρα στον Πειραιά και στο www.melinamay.com. look@me1 Ελάτε να τα γνωρίσετε από κοντά στο Women in Action, summer market, 1.6.2014 @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (χώρος Dreams). banner_720x90 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.