ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μοναδικά κοσμήματα σαν μικρά γλυπτά by Chryssanthi Papaxenou


30 Μαΐου 2014

1472.jpg

H Χρυσάνθη Παπαξένου σπούδασε Καλές Τέχνες στο Parsons της Νέας Υόρκης όπου και πήρε μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής. Με το κόσμημα ασχολείται τα τελευταία πέντε χρόνια με πάθος και αφοσίωση. Η προσέγγιση της στο κόσμημα είναι αμιγώς καλλιτεχνική. Τα αντιμετωπίζει σαν μικρά γλυπτά, στοχεύοντας δηλαδή στη μοναδικότητα. Σημασία για την Χρυσάνθη Παπαξένου έχει ο άνθρωπος και το κόσμημα είναι μια προστασία της αύρας του σαν μια λαμπερή ασπίδα μοναδικότητας. Χρησιμοποιεί κυρίως πολύτιμα μέταλλα (ασήμι και χρυσό) και τα σχέδια είναι σε περιορισμένο αριθμό και αυτό γιατί κανένας άνθρωπος δεν μοιάζει με κάποιον άλλον… έτσι και το κόσμημα φέρει μια δική του ταυτότητα.

147\ DSC_0009b\ DSC_0068aa

Επισκεφθείτε τη σελίδα της στο facebook για να δείτε τις δημιουργίες της και ελάτε στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00, όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας για να απογειώσετε το καλοκαιρινό σας στιλ.

banner_720x90 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.