ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τότε και τώρα: Αγαπημένα trends που κάνουν comeback


28 Ιουλίου 2014

PicMonkey-Collage113.jpg

Εάν οι αγαπημένες τάσεις του καλοκαιριού μας φαίνονται οικείες, ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: τις ξαναβλέπουμε ύστερα από ένα δυνατό comeback που έχουν κάνει. Ως λάτρεις του ρετρό στιλ, καταλαβαίνουμε τις διαφορές του τότε και τώρα και σας παρουσιάζουμε τις 5 πιο cool τάσεις που επέστρεψαν για να τις φορέσετε τώρα ακόμη καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν.

1. Lingerie φόρεμα: Η Kate Moss το τίμησε ως νεαρή μούσα στο χώρο της μόδας κι εμείς το ξαναφέρνουμε στο προσκήνιο προσθέτοντας δαντέλα και παστέλ σχέδια.

2. Έξω οι ώμοι: Ξαναβγαίνουν οι ώμοι μας αλλά αυτή τη φορά όχι τόσο σε flamenco style αλλά μίνιμαλ, απλοί και πολλές φορές «αυστηροί».

3. Jerseys sportive τοπ: Όπως η Britney Spears μας έδειξε στην αρχή, υπήρξε περίοδος που τα jerseys sportive τοπ ήταν μόνο για τα αθλητικά events. Σήμερα έχουν καταφέρει να γίνουν hot κομμάτια για τα casual looks μας και βγαίνουν έξω από το γήπεδο. Προτιμήστε τα σε boxy style.

4. Τα διακοσμημένα boyfriend jeans: Δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε φορεμένα από τη Madonna. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην τα συμπεριλάβουμε στα αγαπημένα trends που επαναφέρουμε με περισσότερη λάμψη και luxe-glam διάθεση.

5. Cropped top: Τελευταίο και καλύτερο! Χωρίς της Carrie Bradshaw το τόλμημα, δεν θα είχαμε μάλλον ανακηρύξει τα crop top ως την πιο hot τάση της σεζόν με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων όπως τα boxy ή τα loose ή ta sportive.

[gallery-359549] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.