ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μία μέρα στο νησί: Τι να φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ


24 Ιουλίου 2014

PicMonkey-Collage116.jpg

Γιατί η βαλίτσα των διακοπών είναι μία «δύσκολη» υπόθεση!

Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει για πολλές και σίγουρα κάπου σε μία παραλία σε κάποιο νησί θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν ή καλύτερα θα σας δώσουν ιδέες για να πετύχετε μοδάτες εμφανίσεις στο νησί υιοθετώντας τις νέες hot τάσεις συνδυάζοντας τες με τα διαχρονικά trends του καλοκαιριού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, θα πρέπει να ξεκινήσετε με στιλ από τις εμφανίσεις σας στην παραλία. Έτσι, επιλέξτε το μπικίνι ή το ολόσωμο μαγιό να έχει επιβλητικές μεταλλικές λεπτομέρειες ή βολάν ή κεντήματα ή λουλούδια ή το all-time classic λευκό και μαύρο χρώμα και συνοδέψτε το με ένα maxi καφτάνι ή τουνίκ. Μην ξεχνάτε πως τα αξεσουάρ παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στα beach looks σας γι αυτό μην παραλείψετε το panama καπέλο, την ψάθινη τσάντα -ιδανική για όλη τη μέρα στο νησί- κι ένα ζευγάρι χρωματιστά γυαλιά ηλίου. Το τζιν σορτσάκι είναι must-have για τη βαλίτσα των διακοπών καθώς είναι το «μεταβατικό» κομμάτι που θα φορέσετε από την παραλία μέχρι τις χαλαρές βόλτες του νησιού. Αν η κοιλιά σας είναι επίπεδη, το κοντό μπλουζάκι είναι ό,τι χρειάζεστε για να το συνοδέψετε.

Και τώρα πάμε στην χαλαρή βραδινή βόλτα στα σοκάκια του νησιού. Τι φοράμε; Σίγουρα όχι «αυστηρά» και στημένα ρούχα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, κι ο,τιδήποτε άλλο θυμίζει «πόλη». Τα αέρινα φορέματα, μίνι ή μακριά, με μποέμ και ethnic αναφορές είναι από τις πιο δυνατές στιλιστικές επιλογές. Συνδυάστε τα με ένα ζευγάρι μεταλλικά σανδάλια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο κι αντικαταστήστε το δερμάτινο clutch με ένα boho τσαντάκι ή τσάντα-ταγάρι κι είστε έτοιμες για να κλείσει μία μέρα στο νησί γεμάτη στιλ!

[gallery-364696] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.