ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πρώτο φθινοπωρινό Saturday look


6 Σεπτεμβρίου 2014

118.jpg

Τί να φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου έφτασε και επειδή πλέον τις περισσότερες δεν μας βρει σε κάποια παραλία αλλά στην πόλη, φροντίσαμε να σας συμβουλέψουμε με τα πιο stylish looks που μπορείτε να κάνετε από το πρωί ως το βράδυ του Σαββάτου για να σας φτιάξει σίγουρα η διάθεση με την επιστροφή στην πόλη. Για το πρωινό look του Σαββάτου δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε μία τζιν σαλοπέτα, μία μίνι αέρινη φούστα με το απλό t-shirt σας, ένα χρωματιστό παντελόνι συνδυασμένο με το τζιν πουκάμισο ή το ανάλαφρο φόρεμα παίζοντας με τα prints ή τη μονοχρωμία. Αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι τα κατάλληλα casual αξεσουάρ που δεν είναι άλλα από ένα ζευγάρι sneakers, η loose τσάντα και τα cool γυαλιά ηλίου.

Πάμε τώρα στη βραδινή έξοδο του Σαββάτου! Σέξι, κομψή και αισθησιακή είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να πετύχετε. Πώς; Το lingerie φόρεμα, η pencil φούστα συνδυασμένη με το cropped top, το ανδρόγυνο σορτσάκι αλλά και το αέρινο maxi φόρεμα είναι μερικές ιδανικές επιλογές. Μην παραλείψετε τα σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ζευγάρι σκουλαρίκια για απογειώσετε το βραδινό Saturday look σας.

[gallery-376609] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.