ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Fishbone Design: Where Jewelry and Βohemians Meet


20 Μαΐου 2015

4moms2.jpg

Το brand των Fashionistas, στη καλοκαιρινή του σειρά “Tropicana” έχει κομμάτια εμπνευσμένα από φτερά, κοχύλια, γυαλί της θάλλασας αλλά και ενεργειακές πέτρες που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, ιδιαίτερα το τιρκουάζ - η αγαπημένη πέτρα της δημιουργού. "Λέγεται ότι είναι  μια από τις παλαιότερες πέτρες, καθώς είναι φυλαχτό προστασία».

4moms4

Υπάρχουν τιρκουάζ δαχτυλίδια και ear cuff, βραχιόλια με μάτι της θάλασσας (φυλαχτό τύχης) καθώς και πολλά κρεμαστά με ενεργειακές πέτρες όπως ο χαλαζίας, ο οπαλίτης, o οψιδιανός, o μαλαχίτης κ.α.

4moms3 (1)

Η Γεωργία Τσάκλα σχεδιάστρια & δημιουργός των κοσμημάτων αντιλαμβάνεται ότι η σύγχρονη μποέμ γυναίκα θέλει να αισθάνεται συνδεδεμένη με τα κομμάτια που φοράει. Για τις μεγάλες καλοκαιρινές νύχτες προτείνει τρία κοσμήματα (Ear Cuff, Νecklace Layer & Palm pieces) που μπορούν να δημιουργήσουν hot εμφανίσεις.

Τα κοσμήματα Fishbone Design θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive(Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.